Andre populære hestekonkurranser

Hestesport

 

Det finnes naturligvis mange andre populære heste-konkurranser ute i verden. Grunnen til at du får lese mer om Kentucky og Royal Ascot er fordi de er de to mest prestisjefylte konkurransene i verden. Men det finnes naturligvis mye mer. I de olympiske leker blant annet så finnes det mange grener som involverer hester, som har sett allerede i det tidligere sidene. Selv om noe ikke er så altfor mye nevnt i massemediene betyr ikke at de ikke er populære eller noe slikt.

En av de mest populære, som ikke er nevnt allerede er Cheltenham. Og den er egentlig ganske lik de to tidligere nevnte. Samme med Epsom. Dette er to svært formelle konkurranser og de er kanskje til og med like prestisjefylte som Kentucky og Royal Ascot. I det hele tatt så er galoppløp svært populært i Storbritannia, og spesielt i England, og mange av disse konkurransene ble først startet av den kongelige familien.

Her i Norge så er jo blant annet påsketrav et ganske spennende løp, og som definitivt har sin egen prestisje her til lands. Det finnes naturligvis langt flere og det er verdt å se litt på dem!

nullpoint